„Turneul Campionilor în Dezbateri”

În fiecare an, „Turneul Campionilor în Dezbateri” pune faţă în faţă pe cei mai buni debateri români. Finalişti şi câştigători ai unor campionate naţionale, europene sau internaţionale de mare prestigiu, precum cele de la Oxford sau Cambridge, cei mai buni debateri români sunt invitați de Asociația de Retorică, Dezbateri și Oratorie din România (ARDOR) să concureze, la final de an, pentru trofeul „Turneului Campionilor în Dezbateri”.

Astfel, luni, 9 noiembrie, începând cu ora 19:00, Biblioteca Centrală Universitară devine gazda finalei „Turneului Campionilor în Dezbateri”, la care vor participa primele patru echipe de debate calificate după rundele campionatului, derulate în zilele de 7 și 8 noiembrie 2015.

Moțiunea finalei este: Salariile profesorilor ar trebui să fie direct influențate de rezultatele elevilor lor

Invitați speciali: Ligia Deca, Consilier de Stat, Administrația Prezidențială, departamentul Educație și Cercetare și Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

 

Accesul la eveniment este permis exclusiv pe bază de invitație. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați – Alina Pintică, Chief Marketing and Communications Officer al Țuca Zbârcea & Asociații la telefon 021 204 88 90 sau email alina.pintica@tuca.ro

Pentru alte informații: http://campionidebate.org/