INAUGURĂM O NOUĂ SERIE DE ACTIVITĂȚI: ACADEMIA ARRP
 

Asociația Română de Relații Publice ( ARRP) inaugurează  ACADEMIA ARRP, sesiuni de training în cadrul cărora membrii noștri prezintă practici și soluțtii concrete în domeniul comunicării.

Vă invităm la primul astfel de eveniment, intitulat Arta discursului public, ce va avea loc luni, 11 aprilie, ora 17.00, la Biblioteca Centrală Universitară Carol I, Sala de Consiliu Alexandru Tzigara Samurcaș

În domeniul relațiilor publice punem un mare accent pe modul în care comunicăm cu cei din jurul nostru, fiind de maximă importanță ca mesajele pe care le transmitem să fie corect înțelese. Este motivul pentru care considerăm că îmbunătățirea calităților de vorbitor este esențială atât pentru dezvoltarea noastră personală, cât și pentru stabilirea unor bune relații cu ceilalți.

Trainingul Arta discursului public va fi susținut de Camelia Spătaru, vice-președinte ARRP. Va fi un eveniment interactiv la care va participa și un personaj important în domeniu: camera de filmat. Ea este cea care ne atenționează daca suntem buni vorbitori sau dacă mai trebuie să învățăm în această privință. 

Având în vedere că locurile sunt limitate, vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastra până la data de 1 aprilie, la adresa: arrpoffice@gmail.com.


Au prioritate membrii ARRP cu cotizația achitată la zi.

Cu respect,
Gabriel Pâslaru
Președintele ARRP
Mobil: 0744 530 583
Email:
arrpoffice@gmail.com
       www.arrp.eu    https://www.facebook.com/ARRPRomania