DeGruyter și Enformation, vă oferă ACCES GRATUIT la colecțiile de reviste publicate, până la finele lunii noiembrie 2021.

Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional, accesând  acest link din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare Carol I sau #deacasă accesând Profilul Instituțional, secțiunea Acces Gratuit Temporar.

De Gruyter publică lucrări academice de cel mai înalt nivel, de peste 260 de ani. Localizată în Berlin, compania lansează peste 1.300 de titluri noi în fiecare an în științele umaniste, științele sociale, medicină, științele naturii și drept; publică peste 750 de reviste și oferă o gamă largă de conținut digital. Grupul de companii include editurile De Gruyter Akademie Forschung, Birkhäuser, De Gruyter Mouton, De Gruyter Oldenbourg, De Gruyter Open și De Gruyter.

Colecția 2022 De Gruyter eJournal Collection acoperă întregul spectru de științe sociale, umaniste, științele vieții, științe fizice și sănătate.

De Gruyter eJournal Collection asigură acces la 342 de reviste peer-reviewed din domeniul științelor sociale, umaniste, știință, tehnologie, inginerie și medicină.