Cea de-a doua ediție a Galei Solidarității Internaționale are loc miercuri, 7 decembrie, începând cu ora 18:00,
la Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

 

Lansată în 2015, Gala Solidarității Internaționale aduce în lumina reflectoarelor felul în care românii și România sprijină comunități sau persoane din lumea întreagă. Cei mai importanți susținători și promotori ai solidarității internaționale din societatea civilă, presă, mediul academic și sectorul public din România sunt premiați simbolic și împărtășesc participanților din motivația, experiența și lecțiile învățate. La ediția din acest an sunt așteptați peste 150 de participanți din București și din întreaga țară. Reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, ai Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare sau ai Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile, alături de o serie de persoane publice vor înmâna cele nouă premii, gazda evenimentului fiind Marian Voicu, cunoscut prezentator TVR.

Evenimentul este organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) și Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND), cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE) și al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală (UNDP). Sponsor principal: Kaufland România.

Evenimentul online dedicat Galei poate fi accesat AICI, iar pagina dedicata evenimentului este www.facebook.com/GalaSolidaritatiiInternationale.