LISE BOURBEAU – peste 30 de ani de experienta in dezvoltare personala, medicina alternativa si psihologia familiei

Lise Bourbeau, cunoscuta terapeuta canadiana si autoare a peste 20 de best-selleruri internationale, a raspuns pozitiv la invitatia de a se reintalni cu cititorii din Romania pe 16 octombrie 2013, incepand cu ora 18:00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Despre energia pozitiva contagioasa a lui Lise se pot scrie nenumarate carti, insa niciuna nu ar putea transpune intr-un mod cat mai aproape de adevar devotamentul si pasiunea cu care Lise invaluie persoanele aflate in apropierea ei.

Nascuta intr-o familie cu 11 copii, Lise si-a petrecut copilaria fiind inconjurata de dragoste neconditionata, reusind astfel sa devina o femeie de succes, ale carei idei despre sanatate, fericire, abundenta si succes au fost transmise in cadrul workshopurilor si conferintelor din peste 20 de tari.

In 1982 Lise a infiintat Scoala „Asculta-ti corpul”, situata intr-o minunata locatie, in mijlocul Muntilor Laurentian, Canada. Cu timpul, scoala infiintata de Lise a devenit unul dintre cele mai importante centre de dezvoltare personala din Canada. Scopul principal al activitatii lui Lise a fost, inca de la inceput, ajutarea oamenilor in procesul de invatare a acceptarii si iubirii de sine, la toate nivelele: fizic, emotional, mental si spiritual.

Filosofia lui Lise este bazata pe utilizarea dragostei neconditionate, principiu care reiese din cele 20 de carti de succes, vandute in mai mult de 3 milioane de exemplare: "Ascultă-ți corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!", „Despre bani si abundență”, „Despre frici și credințe”, „Despre relațiile părinți-copii”, „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine”, etc.

Lise Bourbeau a cumulat in cartile ei nevoile aflate intr-o continua crestere ale participantilor la conferintele si workshopurile pe care le-a sustinut. Conferinta sustinuta de Lise Bourbeau este mai presus de toate, un exercitiu amplu de comunicare, unde cititorul isi intalneste autorul preferat, pacientul gaseste solutii concrete pentru problemele cu care se confrunta zilnic, iar colegii de breasla isi impartasesc experientele.

In demersul organizatorilor de a face cunoscuta prezenta indragitei autoare Lise Bourbeau la Bucuresti in data de 16 octombrie s-au alaturat ca parteneri: Simona Culea, Evenimente Bucuresti, Magic AT Group, Bucuresteni.ro, Arta Educatiei, Asociatia Schimbare Pozitiva, My Bucharest Guide, Calendar Evenimente, Revista Ioana, Art Act Magazine, Medipedia, Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi Brasov, Q-bebe, MuJer si InOras.ro.

 

 

 

Pentru inscrierea la conferinta, ne puteti contacta la tel: 0726 718 757, 021 231 27 36, 021 23191 84 si e-mail: catalina@dkevents.ro.

Persoana de contact:

Catalina-Alexandra Manea
Coordonator eveniment
E-mail:
catalina@dkevents.ro;
Mobil: 0726 718 757;
Tel/Fax: 021 231 27 36, 021 231 91 84.